Cut potatoes into slices 1/4 each, cut those pieces in halves. Dry potatoes with paper towels. Put olive oil in a medium frying pan ( so you can stir the potatoes), let oil heat. Add the cut potatoes and let them cook covering and un-covering them until they are soft brown. Beat tree eggs, and the garlic chopped very thinly as well as the parsley and the scallions. When the potatoes are done arrange them evenly in the frying pan and put the eggs mixture. Use a Teflon pan. When one side is cooked (you will be able to move the "omelete" easily, cover the pan with a plate or cover the size of frying pan and carefully turn the tortilla up-side down. Put it back into the frying pan and let it cooked for about 3 to 5 minutes or until the omelete is freed from the pan. Let it cool and cut in small squares of triangles and you will end up with a really good "tapas". You may have to practice a few times. You do not want a thin omelete, you want a tortilla approximately 1 1/2 inches thick. Decorate with Spanish olives and give it more color with slices of red pepper. It can be eaten hot or cold. We usually take it for picnics. You can add mayonese too!
Simply delicious!Anybody know Spanish? please help me tranlate this recipe into spanish?
Corte las patatas en las rebanadas 1/4 por cada uno, corte esos pedazos por la mitad. Seque las patatas con las toallas de papel. Ponga el aceite de oliva en un sartén medio (así que usted puede revolver las patatas), deje el calor del aceite. Agregue las patatas del corte y déjelas cocinar la cubierta y la destapadura de ellas hasta que sean suavemente marrones. Bata los huevos del árbol, y el ajo tajado muy fino así como el perejil y los scallions. Cuando se hacen las patatas arréglelas uniformemente en el sartén y ponga la mezcla de los huevos. Utilice una cacerola del Teflon. Cuando se cocina un lado (usted podrá mover el ' omelete' fácilmente, cubra la cacerola con una placa o cubra el tama?o del sartén y rechace cuidadosamente la parte superior de la tortilla. Póngala nuevamente dentro del sartén y déjela cocinó por cerca de 3 a 5 minutos o hasta el omelete se libera de la cacerola. Dejáis le refrescarse y cuadrados del corte adentro los peque?os de triángulos y usted terminará para arriba con un ' realmente bueno; tapas'. Usted puede tener que practicar algunas veces. Usted no quiere un omelete fino, usted quiere una tortilla las pulgadas de aproximadamente 1 1/2 gruesas. Adorne con las aceitunas espa?olas y déle más color con las rebanadas de pimienta roja. Puede ser caliente o fría comido. La tomamos generalmente para las comidas campestres. ?Usted puede agregar mayonese también! ?Simplemente delicioso!
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